Speeddating Gent, 27-39j

35,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Schrijf je in voor deze geweldige avond waar je nieuwe vrienden maakt en op een ontspannen manier oprechte en geestverwante vrijgezellen ontmoet!

Over dit evenement

“No stress, only fun” is het credo van onze charmante host die je hartelijk verwelkomt en meteen op je gemak stelt. Na een drankje in de lounge van het supergezellige Hotel de Flandre of Ghent River Hotel gaan we speeddaten in de break-out zaal die zorgt voor voldoende privacy.

Tijdens dit event ontmoet je minstens 9 vrijgezellen, telkens zeven minuten. Dat is ideaal om te kunnen beslissen of je iemand terug wil zien en ook niet te lang als je dat niet zou willen. Het is een eenvoudige en leuke manier om veel mensen te ontmoeten op één avond.

Na de speeddates kan je gezellig blijven napraten met iedereen, zonder enige verplichting. No stress, remember?

De volgende dag ontvang je een e-mail met de contactgegevens van je “happy matches”. Zo kan je elkaar in een mum van tijd weer ontmoeten voor echte afspraken.

Schrijf je snel in en wij garanderen je een onvergetelijke avond vol aangename ontmoetingen!

(1 aperitief of 2 drankjes en minstens 9 ontmoetingen zijn in de prijs inbegrepen)

 

Deze speeddating gaat door op één van volgende locaties in Gent: Hotel de Flandre of Ghent River Hotel. Enkele dagen voor aanvang van het event ontvang je een uitnodigingsmail van ons. Daarin zal het specifieke adres staan samen met parkeermogelijkheden en andere info.