Over HappyMatch

HappyMatch helpt je om gemakkelijk meerdere vrijgezellen persoonlijk te ontmoeten op een stressvrije manier.

Het is ontspannend, plezierig en helemaal niet eng. Je zal niet iedereen die je ontmoet willen daten, maar omdat je veel mensen zult zien, is de kans groot dat je iemand zal ontmoeten die je graag opnieuw wil zien. 

HappyMatch richt zich op oprechte vrijgezellen die op zoek zijn naar een nieuwe partner en hem of haar willen vinden zonder tijd te verspillen.

Misschien word je belemmerd door een drukke baan om deftig te daten? Of nemen je 1-op-1 datings teveel tijd in beslag? Of misschien heb je wel gewoon zin in een gezellig avondje uit met vrienden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze evenementen zijn nuttig én ontspannend. We zijn er zeker van dat je echt zult genieten van je avond en mensen zal ontmoeten die je opnieuw wil zien.

Een dating event lijkt misschien zenuwslopend, maar in de praktijk merk je snel hoe makkelijk en leuk het is. Het is veel effectiever dan mensen via apps ontmoeten.

Het is ook bewezen dat het veel beter is om mensen live te ontmoeten in het echte leven dan om te rommelen op swipey apps en online dating sites vol met nepfoto’s. 

HappyMatch, dat zijn échte gezichten en échte mensen

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang meteen 10 Dating Tips:

We respecteren je privacy.