Hoe werkt het?

Hoe verloopt het speeddating evenement?

Bij aankomst word je verwelkomd en aangemeld door ons team. Met een drankje word je alvast voorgesteld aan de aanwezigen terwijl iedereen toekomt. Je krijgt een scorekaart, een balpen en een badge met enkel je voornaam en de initialen van je achternaam.

Vervolgens geven we een korte inleiding tot de avond waarin we alles uitleggen wat je moet weten over het verloop.

Je eerste afspraakje begint en je praat zeven minuten met die persoon voordat de mannen gevraagd worden om naar de volgende persoon te gaan. Het evenement gaat zo verder totdat iedereen iedereen heeft ontmoet. Na elke ontmoeting moet je op je scorekaart aangeven of je de andere persoon terug wilt zien.

Elk speeddating event heeft een korte pauze tussendoor.

Hoelang duurt het speeddate evenement?

Met de pauzes inbegrepen duren onze evenementen meestal anderhalf tot twee uur. De meeste mensen blijven na het evenement verder socializen met een drankje.

Hoeveel speeddates heb ik?

Je zal minstens 9 singles ontmoeten (veelal meer) op een HappyMatch speeddate evenement.

Is er een gelijk aantal mannen en vrouwen?

We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers gelijk of bijna gelijk is. Hoewel we dit nooit kunnen garanderen - zijn bij de meeste van onze dating evenementen de aantallen gelijk.

Hoelang duurt elke ontmoeting?

Je krijgt bij elke ontmoeting 7 minuten. Het is bewezen dat dit lang genoeg is om te weten of je iemand wil terug zien, en ook kort genoeg indien dat niet het geval zou zijn.

Hoeveel dating evenementen kan ik bijwonen?

Je bent van harte welkom om zoveel speeddating evenementen bij te wonen als je maar wil. De meeste mensen die evenementen bijwonen zijn nieuw met speeddating, dus het is onwaarschijnlijk dat je ooit twee keer dezelfde mensen ontmoet op onze evenementen.

Wat is de dresscode?

We hebben geen specifieke dresscode. We raden je altijd aan om te dragen wat voor jou comfortabel voelt, maar hou het uiteraard wel netjes. Sommige van onze klanten komen rechtstreeks van hun werk, dus ze dragen een pak of zakelijke jurk en anderen hebben de tijd om zich eerst om te kleden - het is geheel aan jou.

Kan mijn bedrijf evenementen sponsoren?

Ja. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit goedverdienende 27-60 jarige urban professionals.

Bekijk onze evenementenkalender voor meer informatie over de komende speeddating evenementen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang meteen 10 Dating Tips:

We respecteren je privacy.