Hoe werkt het?

Hoe verloopt het video speeddating evenement?

Een vijftiental minuten vóór de start kan je een rustige plek opzoeken en je aanmelden via de link die je van HappyMatch zal ontvangen. In de online wachtzaal kan je je connectie, camera en geluid uittesten.

Op het afgesproken uur zal onze host je welkom heten, een korte intro doen, en de video speeddates automatisch laten starten. Je zal live videogesprekken hebben met minimaal 9 personen uit je leeftijdsgroep (zoals aangegeven tijdens je inschrijving). Telkens in afzonderlijke sessies van 7 minuten.

Tijdens de speeddates kan je voor jezelf noteren of je je contactgegevens zou willen delen met enkele van je videodates of niet. In geval van wederzijdse interesse (en alleen dan) zullen we de dag na het evenement per e-mail jullie gegevens met elkaar uitwisselen voor verder contact.

Wat heb ik nodig voor online speeddaten?

Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of een laptop en een goede internetverbinding. Je hoeft geen extra software te installeren!

Hoelang lang duurt het online evenement?

Met een (korte) pauze inbegrepen duren onze evenementen meestal anderhalf uur.

Hoeveel video speeddates heb ik?

Je zal minstens 9 singles ontmoeten (veelal meer) op een HappyMatch video speeddate evenement.

Is er een gelijk aantal mannen en vrouwen?

We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers gelijk of bijna gelijk is. Hoewel we dit nooit kunnen garanderen - zijn bij de meeste van onze evenementen de aantallen gelijk.

Hoelang duurt elke video date?

Je krijgt bij elke ontmoeting 7 minuten. Het is bewezen dat dit lang genoeg is om te weten of je iemand wil terug zien, en ook kort genoeg indien dat niet het geval zou zijn.

Hoeveel evenementen kan ik bijwonen?

Je bent van harte welkom om zoveel video speeddating evenementen bij te wonen als je maar wil. De meeste mensen die online dating evenementen bijwonen zijn nieuw met speeddating, dus het is onwaarschijnlijk dat je ooit twee keer dezelfde mensen ontmoet op onze evenementen.

Wat is de dresscode?

We hebben geen specifieke dresscode. We raden je altijd aan om te dragen wat voor jou comfortabel voelt, maar hou het uiteraard wel netjes. Sommige van onze klanten komen rechtstreeks van hun werk, dus ze dragen een pak of zakelijke jurk en anderen hebben de tijd om zich eerst om te kleden - het is geheel aan jou.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang meteen 10 Dating Tips:

We respecteren je privacy.