ALGEMENE VOORWAARDEN

Registraties en inschrijvingen

Voor je kan deelnemen aan een evenement, moet je je online registreren en de betaling doen. Je inschrijving is definitief als we je betaling hebben ontvangen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Deelnemers en leeftijdsgroepen

Alle deelnemers moeten vrijgezel zijn en zich inschrijven in hun eigen leeftijdsgroep. Doorgaans willen mensen andere mensen van dezelfde leeftijd ontmoeten. Het is niet cool om een evenement te boeken dat bestemd is voor een veel jongere leeftijdsgroep dan de jouwe en het is nog veel onwaarschijnlijker dat het tot matches zal leiden!

De meeste mensen die aanwezig zijn, vallen binnen de aangegeven leeftijdscategorie. Als je net buiten je leeftijdsgroep valt is dat geen probleem, maar het moet wel binnen de grenzen van het redelijke blijven. Als je niet aan deze voorwaarden voldoet, kan HappyMatch je inschrijving weigeren.

Wij garanderen een minimum van 9 deelnemers per evenement. Als dat aantal niet behaald wordt of het evenement moet om andere redenen door HappyMatch geannuleerd worden, dan stellen we je eerst enkele nieuwe data voor. Desgewenst betalen we je inschrijvingsgeld volledig terug.

Annulerings- en restitutiebeleid

Tickets kunnen niet worden terugbetaald als je niet aanwezig kan zijn, maar we zullen proberen je boeking te verplaatsen naar een alternatief evenement. Let op, we hebben 72 uur van tevoren (voor aanvang van het evenement) een email nodig om je boeking te wijzigen.

Wil je een boeking binnen de 72 uur nog wijzigen? Neem dan alsnog contact met ons op. Misschien staat er iemand op de wachtlijst die je plaats wil innemen of kunnen we je ticket weer in de verkoop zetten.

Laat het ons alsjeblieft steeds weten via email als je niet aanwezig kan zijn. Dat is sympathiek naar de andere deelnemers en wij kunnen ons daar dan op voorbereiden.

Te laat toekomen

Als je te laat bent, verwittig dan je host. Zijn of haar contactgegevens zullen vermeld staan in de laatste email die je zal ontvangen vóór aanvang van het evenement. We bekijken nog tijdens de speeddates waar je kan invallen. Er is geen mogelijkheid tot terugbetaling als je een deel van het evenement hebt gemist. Uiteraard kan je na de speeddates nog kennismaken en socializen met de deelnemers die nablijven.

Wanneer iemand de toegang tot een evenement wordt ontzegd, dan heeft deze persoon geen recht op enige vorm van compensatie of terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

Happy Matches

Als je de andere persoon als HappyMatch hebt ingevuld op je scorekaart en die persoon heeft je ook als HappyMatch genoemd, dan worden je gegevens (en alleen dan) de dag na het evenement per e-mail met elkaar uitgewisseld.

We zijn niet aansprakelijk als je geen HappyMatch hebt na een speeddating evenement. Indien je hierover vragen hebt of denkt dat er iets mis is gegaan kan je altijd contact opnemen met ons. We zullen je zo spoedig mogelijk verder helpen.

Je zal niet iedereen die je ontmoet willen daten, maar omdat je veel mensen zult zien, is de kans groot dat je iemand zal ontmoeten die je graag opnieuw wil zien.